Mágu, sakra dělej něco! Pokud neuděláš ten portál, tak tu všichni zemřem!! Křičel jsem z plna hrdla. Vlny byly čím dál silnější a monstrum zuřivější.. Máme asi minutu než všichni chcípnem!! Kapitán lodi vyběhl s posádkou na palubu a přišera znovu udeřila do lodě.. Tím zabila celou posádku i s kapitánem.. Už jsme tu jenom my!!! DĚLEJ!!
Ohlédla jsem se po zvuku. Tak tenhle pohled mě opravdu rozesmál. Snažila jsem se to držet potichu, ale smích prostě slyšet byl. Skvělé to všechno pozorovat ...
Pod sebou som cítil akýsi hrbol. Všimol som si toho elfského mága. Haha... haha.. HAHAHa!! rozosmial som sa hurónsky. Potom som ale rýchlo odskočil a podozrievavo sa zahladel na ostatných.
Snažil sem se postavit s grácií, ale nešlo to, když sem byl rozlámanej od krávy Jsme v Elwynn... odtud jsem se omylem přenesl do Darnassusu řekl jsem a lapal po dechu
Elfka začala odchádzat. Hej, hej, kam že ideš? Nikam nejdeš, chcem vás tu mat pokope. Aj ked s tým možno nemáš nič spoločné, neverím ti. Varovne som siahol po sekere.