Nastoupili jsme na loď. Tady bylo bezpečí, pokud sem kráva přijdem sudaj jí stráže, pro jistotu jsem je ještě varoval. Wetlands... tam jsem už byl... kdyby mě ten pitomej portal nehodil do Darnassusu postěžoval jsem si
4 posters
Probuzení
Ertai- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 91
- Post n°76
Re: Probuzení
Rutheran - přístav
Nastoupili jsme na loď. Tady bylo bezpečí, pokud sem kráva přijdem sudaj jí stráže, pro jistotu jsem je ještě varoval. Wetlands... tam jsem už byl... kdyby mě ten pitomej portal nehodil do Darnassusu postěžoval jsem si
Eruvérë- Poèet pøíspìvkù : 51
- Post n°77
Koukala jsem na to vše jako blbá ... sotva jsem se zpamatovala z ostrého světla, byli všichni pryč.
To je jedna z věcí, proč se jim vyhýbám ... zbytečné konflikty. Pomyslela jsem si, když jsem se vyhrabala ze křoví. V srsti jsem měla zabíchlé větývky, listí a všelijaký bordel. Zatřepala jsem s sebou a úspěšně to všechno zhodila na zem.
To je jedna z věcí, proč se jim vyhýbám ... zbytečné konflikty. Pomyslela jsem si, když jsem se vyhrabala ze křoví. V srsti jsem měla zabíchlé větývky, listí a všelijaký bordel. Zatřepala jsem s sebou a úspěšně to všechno zhodila na zem.
Kha'el- Admin
- Poèet pøíspìvkù : 102
- Post n°78
Vlezli jsme na loď... Přišel k nám kapitán.. Podíval jsem se na mága..Vypadá to, že budem platit co?...
Ertai- Admin
- Post n°79
Sahnul sem do mesce a podal kapitanovi pár mincí
Tak jedeme
Tak jedeme
- Post n°80
Pfffm ... takhle nedorazim nikam. Leda tak za dalších sto let ... odfrkla jsem si a přeměnila se zpět do podoby. Zhluboka se nadechla a vydechla. Poté jsem začala připravovat kouzlo ... takže .....
Loď se ošklivě zahoupala. Za dvouma elfama se objevil portál a z něho neohrabaně vyletěla vysoká prsatá temná elfka. Dopadla šipkou na tvrdou podlahu lodi. Portál se opět zavřel...
Auu ... kurňa !!! Zaskuhrala bolestně ze země.
Loď se ošklivě zahoupala. Za dvouma elfama se objevil portál a z něho neohrabaně vyletěla vysoká prsatá temná elfka. Dopadla šipkou na tvrdou podlahu lodi. Portál se opět zavřel...
Auu ... kurňa !!! Zaskuhrala bolestně ze země.
Ertai- Admin
- Post n°81
Uhm... kapitáne? Máte tu černého pasažéra... řekl jsem nevzrušeně
Kha'el- Admin
- Post n°82
Kha'el
Podíval jsem se na ní... A ty jsi...?
Podíval jsem se na ní... A ty jsi...?
- Post n°83
Když jsem se vyškrábala zpátky na na nohy a oprášila látkové oblečení, rozhlídla jsem se kolem.
Aleee ne .... ty portály jsou fakt na ***** ... tady sem vůbec nechtěla být ... zaskučela jsem a střelila pohledem na ty dva.
Vy? Vykulila jsem oči ...
Aleee ne .... ty portály jsou fakt na ***** ... tady sem vůbec nechtěla být ... zaskučela jsem a střelila pohledem na ty dva.
Vy? Vykulila jsem oči ...
Kha'el- Admin
- Post n°84
Kha'el
Ty..Nás znáš..? Zeptal jsem se zvědavě.
Ty..Nás znáš..? Zeptal jsem se zvědavě.
Ertai- Admin
- Post n°85
No pozorovala nás jak jsme bojovali s kozlem... řekl jsem opět nevzrušeně a nezvedal oči od knihy
- Post n°86
Přesně tak ... narazila jsem na vás náhodou ... prohodila jsem ledabile a nedůvěřivě si prohlížela mága. Je divnej ... nesympatický.
Horox- Poèet pøíspìvkù : 34
- Post n°87
Ked som dobehol do prístavu, bežalo za mnou dost strážnikov. Dupol som do zeme. Vojaci sa zvalili na zem a pomaly vstávali.
Naskočil som na svoju lodku a vyplával za vačšou lodou, v ktorej sa nachádzal moj ciel. A taktiež ten drzý mág, ktorému som plánoval rozbit hubu poriadne.
Paličkovitý elf, ohnem ho jedným prstom, sakra s nim!
Pomaly som sa približoval k lodi, lebo som sa plavil ovela rýchlejšie.
Naskočil som na svoju lodku a vyplával za vačšou lodou, v ktorej sa nachádzal moj ciel. A taktiež ten drzý mág, ktorému som plánoval rozbit hubu poriadne.
Paličkovitý elf, ohnem ho jedným prstom, sakra s nim!
Pomaly som sa približoval k lodi, lebo som sa plavil ovela rýchlejšie.
Kha'el- Admin
- Post n°88
No ... Protože jsme už vypluli, tak to vypadá tak, že jedeš s náma.. Řekl jsem .
Ertai- Admin
- Post n°89
Loď
Dál jsem si četl v knížce. Chtěl jsem si zopakovat jedno kouzlo na tu krávu, vypadalo to, že po nás půjde dál, asi za to měl dost peněz. Nezvedal jsem oči, necítil jsem se dobře, vedle těch dvou jsem byl děsně mladej, cejtil sem se jak student mezi důchodcema
Dál jsem si četl v knížce. Chtěl jsem si zopakovat jedno kouzlo na tu krávu, vypadalo to, že po nás půjde dál, asi za to měl dost peněz. Nezvedal jsem oči, necítil jsem se dobře, vedle těch dvou jsem byl děsně mladej, cejtil sem se jak student mezi důchodcema
- Post n°90
Už to tak vypadá ... nebojte nebudu dělat potíže. Jakmile zastavíme v prvním přístavu, tak se vzdálím. Zašmátrala sem do kapsy a vytáhla balíček peněz.Ty jsem hodila kapitánovi se slovy : "...abych necestovala zadarmo" a rozešla se po palubě. Na konci přídi jsem se zastavila. Opřela se rukama o loď a hleděla na třpytící se vodu. V tom sem si všimla rychle se přibližující lodi.
Myslím, že máme návštěvu. Prohodila jsem směrem k těm dvoum ...
Myslím, že máme návštěvu. Prohodila jsem směrem k těm dvoum ...
Kha'el- Admin
- Post n°91
Kha'el
Přiběhl jsem za ní.. To je ten tauren.. Chvíli jsem přemýšlel..
Mágu? Za umíš ohnivou kouli?
Přiběhl jsem za ní.. To je ten tauren.. Chvíli jsem přemýšlel..
Mágu? Za umíš ohnivou kouli?
- Post n°92
Jo to bude zajímavý ... pobaveně jsem se ušklíbla. Oni si nedaj pokoj ... mají to v povaze. Zaplať víc nebo smiř s jejim cílem. Zasmála jsem se melodicky.
Ertai- Admin
- Post n°93
Loď
Sem snad student? zeptal jsem se a zaklapl knihu. Přešel jsem na záď a podíval se za loď
Začal jsem se připravovat
Sem snad student? zeptal jsem se a zaklapl knihu. Přešel jsem na záď a podíval se za loď
Začal jsem se připravovat
- Post n°94
Lodku som nechal len tak napredovat aby si mysleli že som stále tam, naozaj som sa držal ale trupu lode tak aby ma nevideli.
Vyliezt sa dalo tažko tak som čakal na vhodný okamih aby som vyskočil na palubu.
Vyliezt sa dalo tažko tak som čakal na vhodný okamih aby som vyskočil na palubu.
Kha'el- Admin
- Post n°95
Kha'el
Loď se přiblížila... Kde je? Rozhlížel jsem se kolem sebe Problém..
Loď se přiblížila... Kde je? Rozhlížel jsem se kolem sebe Problém..
- Post n°96
Trošku větší problém ... tedy ... pro mě ne ... stála jsem stále opřená o loď a hleděla na hladinu. Asi ho budete přeci jen muset podplatit...
- Post n°97
Rozpriahnutými rukami som sa zoširoka chytil trupu a začal sa kývat z jednej strany na druhú.
Lod sa pomaly začala prehadzovat z jednej strany na druhú ako počas búrky. Lod nebola až taká velká, takže to pre mna nebol problém.
Lod sa pomaly začala prehadzovat z jednej strany na druhú ako počas búrky. Lod nebola až taká velká, takže to pre mna nebol problém.
Ertai- Admin
- Post n°98
Loď
Fajn... tá kráva si nedá pokoj... naštval jsem se vážně
Asi neví, že si nemá hrát s mágem na moři řekl jsem a z vody se otvořili dva elementálové, kteří velice rychle našli zdroj houpání. Oba dva chytli krávu za nohy a táhli ho do vody
Pomalu jsem došel k němu
Sbohem krávo řekl jsem a chtěl ho přemenit v prase. V tu chvíli se ale loď zhoupla poněkud víc než jsem čekal, takže jsem přepadl přes kraj lodi do moře
Fajn... tá kráva si nedá pokoj... naštval jsem se vážně
Asi neví, že si nemá hrát s mágem na moři řekl jsem a z vody se otvořili dva elementálové, kteří velice rychle našli zdroj houpání. Oba dva chytli krávu za nohy a táhli ho do vody
Pomalu jsem došel k němu
Sbohem krávo řekl jsem a chtěl ho přemenit v prase. V tu chvíli se ale loď zhoupla poněkud víc než jsem čekal, takže jsem přepadl přes kraj lodi do moře
Kha'el- Admin
- Post n°99
Kha'el
Zničehonic se děsně setmělo.. Začal foukat silný vítr.. Bouře!
Tady v Azerothu, obvzlášť na moři, bývají bouřky opravdu silné.
Do vody udeřil blesk... Vlny se začaly zvedat... Sakra!
Rozběhl jsem se proti okraji, o který jsem se pak odrazil a skočil jsem za mágem šipku..
Zničehonic se děsně setmělo.. Začal foukat silný vítr.. Bouře!
Tady v Azerothu, obvzlášť na moři, bývají bouřky opravdu silné.
Do vody udeřil blesk... Vlny se začaly zvedat... Sakra!
Rozběhl jsem se proti okraji, o který jsem se pak odrazil a skočil jsem za mágem šipku..
Ertai- Admin
- Post n°100
Moře
Vynořil jsem se z vody. Z ničeho nic se strhlo děsné vlnobití. Jedna z vln mě vynesla a než jsem stačil cokoliv udělat prdla mnou proti stěně lodi. Pak už sem si nic nepamatoval
Vynořil jsem se z vody. Z ničeho nic se strhlo děsné vlnobití. Jedna z vln mě vynesla a než jsem stačil cokoliv udělat prdla mnou proti stěně lodi. Pak už sem si nic nepamatoval